logo-overstroom
expositie

Expositie

2022

“Van de geplande exposities zijn door de Corona-ontwikkelingen de data onzeker. Houd de website in de gaten.
In Galerie Overstroom houden we ons aan de covidregels: bij de opening van een expositie doen we een coranacheck naar de QR-code. Bij ‘gewoon’ galeriebezoek kunnen we hoogstens zes bezoekers tegelijkertijd toelaten, de anderen moeten dan even wachten.”

 

Januari

“Dwaalgasten”, Niek Bruynzeel geeft een beeld van zijn werk: potloodtekeningen, assemblages, olieverfschilderijen en foto’s. De expositie is van zaterdag 15 – zondag 30 januari, 12 – 17 uur.

 

2021

“In Galerie Overstroom houden we ons aan de covidregels: bij de opening van een expositie doen we een coranacheck naar de QR-code. Bij ‘gewoon’ galeriebezoek kunnen we hoogstens zes bezoekers tegelijkertijd toelaten, de anderen moeten dan even wachten.”

December

“Modern times en mannelijk naakt”. Expositie van “vrij werk fotografie” van Rogier Alleblas. De fotograaf werkt in opdracht en maakt kunstfoto’s en bewerkt foto’s. In deze tentoonstelling mooie creatieve kunstfotografie en vrij werk.
De expositie is van zaterdag 11 december - zondag 19 december, 12 – 17 uur.
19 december zou de laatste dag zijn van de foto-expositie van Rogier Alleblas "Modern times en mannelijk naakt". Maar helaas de boel moet op slot. Zonde van de expositie. Daarom blijft de expositie voor de geselecteerde bezoeker voorlopig open. Maar je kan alleen een individuele afspraak (020 7727826) maken voor een bezoek.

 

November

“Papier en porselein”. 
Expositie “Papier en porselein” van Judith de Vries (kleurrijk keramiek) en Trees van Mansfeld (kleurrijke knipsels). 
De tentoonstelling is van zaterdag 6 november (opening 17 uur) - zondag 21 november.

Oktober

“Wandeling naar het strand”
. Op zaterdag 9 oktober, 17 uur,  is de opening van de expostie “Wandeling naar het strand” van Ferdi Visser waarin hij in een serie van 12 schilderijen zijn wandeling naar het strand toont. Olieverf op gekreukeld papier op katoen of linnen.
 De expositie is van 9 oktober (opening 17 uur) – zondag 24 oktober.

September

“Dijkbewaking in Galerie Overstroom”.
Vanaf vrijdag 3 september opent Galerie Overstroom weer (maar wel met beperkingen). Bij de expositie “Dijkbewaking in Galerie Overstroom” bewaken de kunstenaars van Kunst in Quarantaine, jonkheer Heinsohn en Judith Heinsohn de dijken.
Kunst in Quarantaine (KinQ) is een samenwerking van Regina Jacometti, Brigitta Ruven en Pim Jonker. Ze maken collages met een verhalend karakter waarbij textiele materialen worden gebruikt.
De expositie is van vrijdag 3 september (15 uur) – zondag 19 september

 

2020
October

Expositie Irene Hertel 80 jaar! Haar portretten van mens en dier, landschappen en wolken in kleur en zwart/wit.
De tentoonstelling is van zondag 25 october – zondag 8 november.


September

Expositie “Reizen in lijnen” van Ina Brekelmans (tekeningen, grafiek)
De tentoonstelling is van zondag 20 september – zondag 4 oktober

 

Augustus

Expositie “Hoogwatergeul” van Reinier Kamphuis, acryl-, gouache- en olieverf op verschillende dragers.
De tentoonstelling is van zondag 15 augustus – zondag 30 augustus.